Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)231g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g38kcal2.9g6g0.2g0.7g
Risottoriisi (Risella), 60g1615g5653kcal129.2g1211.4g27.5g48.5g
Vesi4615g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g129g155kcal3.2g7.8g11.6g1.9g
Herkkusieni, tuore Pirkka923g231kcal23.1g27.7g1.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio115g75kcal1.7g4.8g5.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2307g5999kcal692.2g46.1g346.1g0g
Mustapippuri, annos 1g4.6g11kcal0.5g1.8g0.2g0g
Oliiviöljy 23g204kcal0g0g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24856kcal1711.6g2633.4g833.6g110g
Valittu annoskoko10000g12428kcal855.8g1316.7g416.8g55g
Annoskoko puolitettuna5000g6214kcal427.9g658.4g208.4g27.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315