Paistettu jauheliha (m)

Kuori ja pilko sipuli.

Halkaise ja poista chilistä siemenet.

Pese ja pilko pieneksi.

Ruskista jauheliha, lisää pannulle sipulit ja chili.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, 23%, raaka (Kotimaista; snellman), annos 100g11g30kcal1.9g0g2.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g63kcal3.8g0.2g5g0g
Valittu annoskoko13g31kcal1.9g0.1g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g241kcal14.6g0.8g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444556