Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1.8g5.7kcal0.4g0.9g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal1.2g2.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko13g10kcal0.6g1.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal4.6g9.2g0.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012