Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow4.2g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g24kcal2g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko13g12kcal1g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.6g6.1g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465