Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g2.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0.1g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.9g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herne 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g20kcal0.6g2.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko13g10kcal0.3g1.1g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g75kcal2.3g8.3g2.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982