Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 4.7g5.7kcal1g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla1.2g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g27kcal2g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g103kcal7.6g2.3g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162