Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g2.3g7.7kcal0.4g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g26kcal1.8g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g13kcal0.9g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.9g11.5g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396