Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha 10%5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 2.3g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g43kcal2.6g4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g21kcal1.3g2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g162kcal9.8g15.2g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327