Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Kaurahiutale 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Mantelilastu (A la meira)0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal1.8g8g1.8g1g
Valittu annoskoko13g28kcal0.9g4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.5g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g210kcal6.8g30.3g6.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640