Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g1.3g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras2.7g9kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g38kcal2.2g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g19kcal1.1g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.6g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g145kcal8.4g14.5g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978