Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)2.3g2.6kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g17kcal1.6g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.8g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal6.1g4.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197