Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 4g4.9kcal0.9g0g0.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g7.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal2g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko13g11kcal1g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g86kcal7.6g5.3g3.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359