Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g10kcal0.2g1g0.2g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0.1g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal0.8g3.8g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020