Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado4.7g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)5.9g13kcal1.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g34kcal2.4g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.2g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g2.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940