Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g3.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g33kcal3.4g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.7g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.9g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g127kcal12.9g3g6.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111