Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow3.5g12kcal0.3g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g59kcal3.2g5.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g29kcal1.6g2.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.8g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g224kcal12.2g21.4g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728