Tulinen kanakeitto

Kuullota sipuli kattilan pohjalla, lisää paprika ja vesi.

Lisää kanaliemikuutio ja anna kiehua kunnes kasvikset pehmenneet.

Paista sillä aikaa kanasuikaleet ja hienonnettu valkosipuli pannulla.

Lisää kana ja tomaattimurskaa kattilaan.

Lopuksi lisää jalapeno ja ananas pieninä palasina oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 422 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi2.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ananas, omassa liemessään 0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal1.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko13g6kcal0.7g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal5.3g1.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132376