Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 2.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g2.3g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal1.2g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko13g11kcal0.6g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g84kcal4.6g4.6g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659