Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen7.8g22kcal0.8g3.8g0.5g0.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g2.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g2.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g87kcal2.6g8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko13g44kcal1.3g4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0.7g2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g327kcal9.8g30.1g19.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890