Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g10g10kcal2g0g0.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g1.2g3kcal0g0.1g0.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2g6.7kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal4.4g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko13g19kcal2.2g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g145kcal16.5g0.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270