Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2.4g6.9kcal0.1g0.8g0.4g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow2g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.9g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g46kcal2.4g1.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko13g23kcal1.2g0.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.6g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g173kcal9g6.7g11.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574