Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g2.9g2kcal0.3g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g36kcal1.8g6.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g18kcal0.9g3.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.8g24.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886