Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0g0.4kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi2g2.2kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g10kcal1g0.8g0g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0.5g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.3g0.2g0g0g
Arvot/100g100g36kcal3.7g3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207