Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Soijajauhot, Soyolk0.7g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.5g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g67kcal4.4g0.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko13g34kcal2.2g0.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal1.1g0.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g253kcal16.5g3g19.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035