Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.4g5.8kcal0.7g0g0.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g6.2g10kcal0.5g0.7g0.5g0.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g3.4g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g46kcal2.6g1.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko13g23kcal1.3g0.9g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g172kcal9.8g6.8g10.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257