TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g7.8g10kcal1.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal3.8g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal1.9g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g123kcal14.3g6.8g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808