Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g23kcal0.4g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.2g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal1.5g12g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454