Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g1.9g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g48kcal2.4g5g1.8g0.2g
Valittu annoskoko13g24kcal1.2g2.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.6g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g181kcal9g18.8g6.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776