Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)8.2g14kcal2.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g44kcal5g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko13g22kcal2.5g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g166kcal18.8g0.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607