Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vispikerma Flora 20%2.3g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Mansikka 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g41kcal1.4g5.6g1.4g0g
Valittu annoskoko13g21kcal0.7g2.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.4g1.4g0.4g0g
Arvot/100g100g156kcal5.3g21.1g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653