A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g4.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal2.6g0.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.3g0.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.5g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306