Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 10g15kcal1.6g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g42kcal3.4g0.2g3g0g
Valittu annoskoko14g21kcal1.7g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g156kcal12.6g0.7g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571