Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g3.7g6.2kcal0.6g0g0.4g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.3g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g26kcal1.4g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko14g13kcal0.7g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g98kcal5.2g8.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857