Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g8kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0.7g2.2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181