Ranskalaiset lihapullat

Ohjeen aineet on nyt todella sinnepäin..

Naudan jauheliha, 9 %rasvaa 700gr.

2 kananmunaa.

1 pss Pirkka ranskalainen sipulikeittoaines, ruokalusikallinen korppujauhoja, mausteeksi lisäksi suolaa sekä persiljasilppua.

Tästä määrästä tein 26 kappaletta reilun kokoisia lihapullia.

Yhteen ruoka-annokseen 4-5 lihapullaa, painoa yhteensä n. 104 -140 gr.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto, annos 2,5 dl Kypsennetty (Blå band), annos 250g5.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g24kcal2.2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko13g12kcal1.1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g88kcal8.2g3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398806