Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2.3g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g21kcal1.4g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal0.7g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g6.6g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970