Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal0.2g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal0.7g5.9g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625