Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.6g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g6kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g23kcal1.5g0.7g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026