Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.6g12kcal0.5g2g0.2g0.4g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g110kcal1.6g14g5.2g0.8g
Valittu annoskoko14g55kcal0.8g7g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.4g3.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g406kcal5.9g51.9g19.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224