Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.5g0.3g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g45kcal1g4g2.8g0g
Valittu annoskoko14g23kcal0.5g2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.3g1g0.7g0g
Arvot/100g100g166kcal3.7g14.7g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979