Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 1.9g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g1.1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g76kcal1.6g0.6g7.6g0g
Valittu annoskoko14g38kcal0.8g0.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.4g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g282kcal5.9g2.2g28.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776