Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Vadelma 6.2g2.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g3.1g2kcal0.4g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g16kcal1.8g1.6g0g0.4g
Valittu annoskoko13g8kcal0.9g0.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.5g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal6.7g6g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755