Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g59kcal1.8g10.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko14g30kcal0.9g5.3g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.5g2.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g219kcal6.7g39.3g3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049