Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g8.2g9kcal2g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g34kcal5.2g1.2g1g0g
Valittu annoskoko14g17kcal2.6g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal19.1g4.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089