Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g16kcal0.2g3.6g0g0.6g
Valittu annoskoko14g8kcal0.1g1.8g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Arvot/100g100g59kcal0.7g13.2g0g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325