Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g29kcal2.8g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko14g15kcal1.4g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g108kcal10.3g1.5g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014