Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.6kcal0.8g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g21kcal2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko14g11kcal1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g79kcal7.4g2.9g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730