Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g22kcal1.6g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g11kcal0.8g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.2g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213