Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal0g1.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g5kcal0g0.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0g5.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091