Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 3.9g6.9kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g51kcal5.4g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko14g25kcal2.7g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1.4g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g186kcal19.9g0.7g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860